Partners

Motorsport Vlaanderen

 

MXforKids is een project van Motorsport Vlaanderen. Als federatie staan we voor vernieuwing en kwaliteit. De eerste discipline waarmee we een nieuwe start willen maken, is motorcross. MXforKids is het resultaat van het harde werk van alle betrokken partijen!

Sport Vlaanderen

Als sportadministratie van de Vlaamse overheid is Sport Vlaanderen de motor achter de Vlaamse sport, van breedtesport tot topsport. Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten zetten.

Om de sport van morgen mee vorm te geven, voert Sport Vlaanderen innovatie hoog in het vaandel. De vernieuwende aanpak en de manier waarop elektrische motoren worden gebruikt om beginners de basis van de motorcross bij te brengen, passen perfect binnen deze focus op innovatie. MX for Kids werd daarom door Sport Vlaanderen als ondersteund project geselecteerd uit de vele ingediende dossiers.

KTM SPORTMOTORCYCLES BELGIUM

De KTM groep is de onbetwiste wereldleider op het vlak van off-road motorfietsen. Van onervaren starter tot wereldkampioen, KTM en Husqvarna bieden een breed gamma van topproducten aan.

Onze MX for Kids deelnemers zullen de knepen van het vak leren op de revolutionaire elektrische mini-bikes van Husqvarna en KTM.  De meest ervaren MX for Kids rijdertjes kunnen dankzij de performante 65cc jeugdmotoren proeven van de competitiesport. 

Stedelijk Motorcross Centrum Lommel

De circuits in vlaanderen

Als geen ander beseffen de motorcrosscircuits dat de jeugd de basis vormt voor elke sporttak. De Vlaamse MX circuits zetten dan ook vol enthousiamse hun schouders mee onder MX for Kids. Onze motoren, trainers en kids zullen zonder twijfel een vertrouwd beeld worden voor AMC-Genk, Stedelijk Motorcross Centrum Lommel, Hondapark en MC-Lille